Over ons

Graag stel ik me kort aan u voor. Mijn naam is Rody Wolters en ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in de schoorsteen- en houtkachelbranche. Op de website zwitserse-stookmethode.nl geef ik advies om energiezuinig, verantwoord, met minimale fijnstofuitstoot en kostenbesparend te stoken met hout in houtkachels en houthaarden.

Ik vertegenwoordig onderstaande kachel- en schoorsteenfabrikanten op de Nederlandse en Belgische markt die bovenstaande stookmethode willen bevorderen. Het zijn kachelfabrikanten die houttoestellen produceren met een hoog rendement en een laag fijnstofuitstoot. De schoorsteenfabrikant Raab heeft veel oplossingen om de fijnstofuitstoot van houtrook te minimaliseren b.v. door het toepassen van een elektrostatische fijnstoffilter van Kutzner + Weber.

TT23RGW
Ravelli Aria

B2B: Wil je meer informatie om energiezuinig, verantwoord, met minimale fijnstofuitstoot en kostenbesparend te stoken met hout of pellets? Neem vrijblijvend contact met me op via info@rodywolters.nl, of bel me op 0658786702.

Ben je op zoek naar een dealer bij je in de buurt van 1 bovenstaande fabrikanten stuur een mail naar info@rodywolters.nl met je gegevens en stuur ik je de informatie over de dichtstbijzijnde dealers.

Scroll naar boven